East Side Media täytti 15 vuotta 18. helmikuuta 2023.

Kyseisellä päivämäärällä tuli kuluneeksi 15 vuotta siitä, kun yritykseni y-tunnus merkittiin virallisiin kirjoihin ja kansiin ensimmäisen kerran.

Tuolloin hanke kulki tosin vielä mielikuvituksekkaalla nimellä Tmi Pasi Tuominen. Olin tehnyt urheilun ja musiikin alalla kirjoitustöitä jo muutaman vuoden ajan. Vuonna 2008 alkoi näyttää siltä, että näissä töissä on ainesta ihan oikeaksi elinkeinoksi.

Nautin toki kuukausipalkkaisistakin töistä, joita olin tehnyt 90-luvun lopulta asti. Lopullinen oravanpyörästä hyppääminen toteutui vihdoin marraskuussa 2008, kun muutimme vaimoni kanssa Washingtoniin ja elinkeinonharjoittamisesta tuli päätyöni.

Tätä loikkaa ei ole tarvinnut katua päivääkään. Tunnen valtavasti ylpeyttä siitä, että voin yrittäjänä tuottaa hyödyllisen panoksen asiakkailleni. Vaikka euron eteen saa tehdä rajummin töitä kuin työsuhteessa ja lomatkin ovat vähissä, yrittäjän vapaus on se, mitä en vaihtaisi pois.

Ilman yhteistyökumppaneita tästä ei olisi tullut mitään. Kiitän lämpimästi seuraavia ihmisiä ja yhteisöjä East Side Median menestyksen erityisestä edistämisestä.

Kiitos:

Marko Aho, Alligator Records, Micke Björklöf, Betsie Brown, Matt Cubeta, Delmark Records, Eastway, Davide Floreno, Ville Haatanen, Robban Hagnäs, Jari Hedman, Journalistisen kulttuurin edistämissäätiö, Kimmo Helle, Hämeenlinnan Lentopallokerho, Ipi Kaipiainen, Teemu Karenius, Johanna Karila, Kake Kiirikki, Lahden Blues Mafia, Livenation, Erja Lyytinen, Santeri Lähteensuo, Lauri Markkanen, Musamaailma, Ryan Nissan, Seppo Nuolikoski, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Vesa Parviainen, Pori Jazz, Puistoblues, Rauma Blues, Andres Roots, Susanna Saastamoinen, Kirsi Saukonsaari, Tampere-talo, Top Gear, VaLePa, Weekend Festival

…ja monet muut!

Tutustu East Side Median palveluihin:

Ota yhteyttä: info (at) pasituominen .com